Onze trainers

Tobias Edskes

Tobias Edskes

 

Wie ben ik?
Hallo! ik ben Tobias Edskes, 26 jaar. Na vele jaren (beach)volleybalervaring lijkt het me leuk, om mijn liefde voor de sport over te brengen. Zelf streef ik er naar om trainingen van begin tot eind te knallen door middel van uitdaging, spelvormen en wedstrijdjes.
Om de kwaliteit van mijn eigen trainingen als die van Beachvolleybal Amersfoort ben ik begonnen aan mijn BVT-3 Cursus. Deze cursus zal ik dit seizoen afronden.
Met de kennis die ik hier heb opgehaald en mijn ervaring uit het onderwijs zal ik mij zelf ook gaan inzetten om trainers te coachen en te begeleiden.

Clubs:
Sovoco, Gemini-s, Landstede Volleybal, SSS & Rivo Rijssen en Coniché Topvolleybal Zwolle. Momenteel speel ik Topdivisie bij AVV Keistad.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 1e divisie niveau en Engels kampioen -18.


Youri Schuur

Youri Schuur

Wie ben ik?
Hoi! Ik ben Youri, 27 jaar. In beachvolleybal zit alles van zaalvolleybal, maar dan beter. De sfeer, sportiviteit en gezelligheid zorgen ervoor dat ik het liefst iedere dag op het zand sta. Je doet alles met zijn tweeën en bent op elkaar aangewezen. Daarnaast is het ook nog een heel goed voor jouw algemene volleybal ontwikkeling. Mijn doel bij Beachvolleybal Amersfoort is om naast het technische aspect van beachvolleybal, ook een vleugje tactiek mee te geven. Zo probeer ik senioren van alle leeftijden te leren omgaan met het volleyballen op zand, want zo makkelijk is dat niet! Mijn sterkste punt is om tactische keuzes te maken op basis van de sterktes en zwaktes van tegenstanders.

Clubs: Switch Hooglanderveen en momenteel speel ik 3e divisie bij AVV Keistad.

Beachvolleybal:
Topdivisie, NK King of the Court


Niels Edskes

Niels Edskes

 

Wie ben ik?
Hallo iedereen! Mijn naam is Niels Edskes en ik speel volleybal sinds mijn 14e. Volleybal is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Ik vind het bijzonder om deze passie te delen met andere mensen en ze helpen te genieten van het spelletje. Naast het volleybal ben ik gek op krachttraining en de bijbehorende voeding. Ik heb dit dan ook eigen gemaakt en beschik over alle benodigde informatie, om jou verder te helpen op dit gebied!

Clubs:
Sovoco, Gemini-s, SSS, Forza Hoogland en VC Zwolle.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 3e divisie niveau.


Harmen Tigelaar

Harmen Tigelaar

Wie ben ik?
Hoi! Mijn naam is Harmen Tigelaar. Ik ben 21 jaar en volleybal al sinds mijn zevende. Sinds de oprichting van Beachvolleybal Amersfoort ben ik naast het zaalvolleybal ook gaan beachvolleyballen. Het liefst zou ik het hele jaar door beachvolleyballen. Vooral het blokkeren en het tactische aspect aan beachvolleybal vind ik erg leuk, dat hoop ik dan ook over te kunnen brengen aan de spelers.

Clubs:
AVV Keistad en momenteel speel ik 1e divisie bij VC Zwolle.

Beachvolleybal:
Topdivisie, NK King of the Court


Jonas Edskes

Jonas Edskes

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Jonas Edskes, 19 jaar. Ik speel al 8 jaar zaalvolleybal en 7 jaar beachvolleybal. Volleybal is uitgegroeid tot de passie van mijn leven. Ik verzorg al 6 jaar trainingen en clinics aan senioren en jeugd spelers. Tijdens mijn trainingen wil ik graag iedereen meegeven hoe leuk het spelletje is!
Volleybal wordt leuker wanneer je de juiste techniek bezit om controle over de bal te krijgen, daarom probeer ik alle tips en tricks die ik van alle toptrainers en spelers heb geleerd door te geven. Ik zal training gaan geven aan de  jeugd.

Hallo mijn naam is Jonas Edskes en ik ben 22 jaar oud. Ik ben sinds mijn 11e aan het volleyballen en al 9 jaar actief als trainer. Zelf vind ik beachvolleybal zo leuk, doordat je aangewezen bent op elkaar (2 personen). Hierdoor raak je als speler ontzettend veel ballen en kan een speler zich ook niet verstoppen tijdens het spel. Dit zorgt ervoor dat mensen zowel fysiek en mentaal met beachvolleybal grote stappen maken. Tijdens mijn trainingen probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk beweegt en ballen aanraakt. Mijn specialiteit ligt voornamelijk op het technisch vlak van het volleyballen. 

 

Clubs: Gemini-S, SoVoCo, AVV Keistad, EVV Elburg en momenteel speel ik topdivisie bij VV Utrecht.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 1e divisie niveau.


Arno van Eekelen

Arno van Eekelen

 

Wie ben ik?
Ik ben Arno van Eekelen. Inmiddels volleybal ik ongeveer 30 jaar in de zaal en 15 jaar op het zand. En ook nu krijg ik nog steeds ontzettend veel energie van het spelletje. Mijn doel is om zoveel mogelijk van mijn kennis en enthousiasme voor beachvolleybal over te brengen op de trainingsgroep.

Clubs:
Teveel om op te noemen 🙂

Beachvolleybal:
Gespeeld op 1e/2e divisie niveau.


Robbert-Jan Segers

Robbert-Jan Segers

 

Wie ben ik?
Hallo! Ik ben Robbert-Jan Segers, 24 jaar. Vanaf mijn zevende jaar volleybal ik in de zaal en sindsdien is de sport niet meer weg te denken uit mijn leven. Beachvolleybal speel ik iedere zomer wel en staat bij mij echt in het teken van plezier maken. In 2020 heb ik voor het eerst meegedaan met  BVA Open en vanaf dat moment wilde ik meer van het spelletje leren. Beachvolleybal Amersfoort is voor mij een mooie plek om dat te doen en alles wat ik leer nu direct weer door te kunnen geven!

Clubs:
VV Bok en momenteel speel ik Topdivisie bij AVV Keistad.

Beachvolleybal:
Toernooiwinnaar BVA Open 2021 en actief spelend op 3e divisie niveau.


Bob ten Haaken

Bob ten Haaken

 

Wie ben ik?
Hoi! Ik ben Bob ten Haaken, 25 jaar uit Hilversum. Ik volleybal sinds mijn negende en vanaf het begin van mijn volleybaljaren ben ik altijd in de zomer actief geweest met beachvolleybal. Nog steeds doe ik dit met veel plezier elk jaar en ik zal dit jaar ook als trainer actief zijn om je te helpen beter te worden. Vooral het verdedigen en de dynamiek van 2 tegen 2 vind ik erg leuk in het beachvolleybal.

Clubs:
Ik heb 13 jaar bij Gemini S gespeeld waarvan 2 jaar als libero in de eerste divisie. Momenteel speel ik als passer/loper bij Keistad in de topdivisie.

Beachvolleybal:
Toernooiwinnaar BVA Open 2021 en actief spelend op 3e divisie niveau.


Sanne Bakker

Sanne Bakker

 

Wie ben ik?
Hi! Mijn naam is Sanne Bakker, 23 jaar. Ik speel sinds mijn twaalfde zaalvolleybal en op mijn zestiende ben ik begonnen met beachvolleyballen bij Beachvolleybal Amersfoort. Als echte sportfanaat deel ik graag mijn enthousiasme en kennis over beachvolleybal. In mijn trainingen probeer ik de kennis van mijn studie sportwetenschappen toe te passen, om de trainingen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken! Zie ik jou binnenkort bij de jeugdtraining?

Clubs:
Switch Hooglanderveen en WaHo student volleybal association Wageningen

Beachvolleybal:
Gezelligheidsvolleyballer van het hoogste niveau!