Onze trainers

Tobias Edskes

Tobias Edskes

 

Wie ben ik?
Hallo! ik ben Tobias Edskes, 26 jaar. Na vele jaren (beach)volleybalervaring lijkt het me leuk, om mijn liefde voor de sport over te brengen. Zelf streef ik er naar om trainingen op maat te verzorgen, aangepast aan het niveau van elk individu. Om de kwaliteit van mijn eigen trainingen als die van Beachvolleybal Amersfoort ben ik begonnen aan mijn BVT-3 Cursus. Deze hoop ik zo snel mogelijk af te ronden en alle trainers hier in mee te kunnen nemen.

Clubs:
Sovoco, Gemini-s, Landstede Volleybal, SSS & Rivo Rijssen en Coniché Topvolleybal Zwolle. Momenteel speel ik Topdivisie bij AVV Keistad.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 1e divisie niveau en Engels kampioen -18.


Youri Schuur

Youri Schuur

Wie ben ik?
Hoi! Ik ben Youri Schuur, 26 jaar. Al bijna tien jaar geleden ben ik naast het zaalvolleyballen ook begonnen met beachvolleybal. Mijn doel bij Beachvolleybal Amersfoort is om naast het technische aspect van beachvolleybal, ook een vleugje tactiek mee te geven. Zo probeer ik senioren van alle leeftijden te leren omgaan met het volleyballen op zand, want zo makkelijk is dat niet!

Clubs:
Switch Hooglanderveen en AVV Keistad.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 1e divisie niveau.


Niels Edskes

Niels Edskes

 

Wie ben ik?
Hallo iedereen! Mijn naam is Niels Edskes en ik speel volleybal sinds mijn 14e. Volleybal is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Ik vind het bijzonder om deze passie te delen met andere mensen en ze helpen te genieten van het spelletje. Naast het volleybal ben ik gek op krachttraining en de bijbehorende voeding. Ik heb dit dan ook eigen gemaakt en beschik over alle benodigde informatie, om jou verder te helpen op dit gebied!

Clubs:
Sovoco, Gemini-s, SSS, Forza Hoogland en VC Zwolle.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 3e divisie niveau.


Harmen Tigelaar

Harmen Tigelaar

Wie ben ik?
Hallo! Mijn naam is Harmen, ik ben 19 jaar en speel al sinds mijn zevende volleybal in de zaal. Sinds de oprichting van Beachvolleybal Amersfoort speel ik naast het zaalvolleybal ook beachvolleybal. Ik vind beachvolleybal een erg leuk spelletje, omdat er veel tactiek bij komt kijken. Na vier jaar zelf getraind te hebben bij BVA, lijkt het mij leuk om hetgeen wat ik geleerd heb over te brengen aan de jeugd!

Clubs:
AVV Keistad, VC Zwolle

Beachvolleybal:
Actief spelend op 1e divisie niveau


Jonas Edskes

Jonas Edskes

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Jonas Edskes, 19 jaar. Ik speel al 8 jaar zaalvolleybal en 7 jaar beachvolleybal. Volleybal is uitgegroeid tot de passie van mijn leven. Ik verzorg al 6 jaar trainingen en clinics aan senioren en jeugd spelers. Tijdens mijn trainingen wil ik graag iedereen meegeven hoe leuk het spelletje is!
Volleybal wordt leuker wanneer je de juiste techniek bezit om controle over de bal te krijgen, daarom probeer ik alle tips en tricks die ik van alle toptrainers en spelers heb geleerd door te geven. Ik zal training gaan geven aan de  jeugd.

Clubs:
Gemini-S, SoVoCo, AVV Keistad en EVV Elburg

Beachvolleybal:
Actief spelend op 1e divisie niveau.


Sanne Bakker

Sanne Bakker

 

Wie ben ik?
Hi! Mijn naam is Sanne Bakker, 22 jaar. Ik speel sinds mijn twaalfde zaalvolleybal en op mijn zestiende ben ik begonnen met beachvolleyballen bij Beachvolleybal Amersfoort. Als echte sportfanaat deel ik graag mijn enthousiasme en kennis over beachvolleybal. In mijn trainingen probeer ik de kennis van mijn studie sportwetenschappen toe te passen, om de trainingen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken! Zie ik jou binnenkort bij de jeugdtraining?

Clubs:
Switch Hooglanderveen en WaHo student volleybal association Wageningen


Bob ten Haaken

Bob ten Haaken

 

Wie ben ik?
Hoi! Ik ben Bob ten Haaken, 24 jaar uit Hilversum. Ik volleybal sinds mijn negende en vanaf het begin van mijn volleybaljaren ben ik altijd in de zomer actief geweest met beachvolleybal. Nog steeds doe ik dit met veel plezier elk jaar en ik zal dit jaar ook als trainer actief zijn om je te helpen beter te worden. Vooral het verdedigen en de dynamiek van 2 tegen 2 vind ik erg leuk in het beachvolleybal.

Clubs:
Ik heb 13 jaar bij Gemini S gespeeld waarvan 2 jaar als libero in de eerste divisie. Momenteel speel ik als passer/loper bij Keistad in de topdivisie.


Arno van Eekelen

Arno van Eekelen

 

Wie ben ik?
Ik ben Arno van Eekelen. Inmiddels volleybal ik ongeveer 30 jaar in de zaal en 15 jaar op het zand. En ook nu krijg ik nog steeds ontzettend veel energie van het spelletje. Mijn doel is om zoveel mogelijk van mijn kennis en enthousiasme voor beachvolleybal over te brengen op de trainingsgroep.

Clubs:
Teveel om op te noemen 🙂

Beachvolleybal:
Gespeeld op 1e/2e divisie niveau.


Robbert-Jan Segers

Robbert-Jan Segers

 

Wie ben ik?
Hallo! Ik ben Robbert-Jan Segers, 23 jaar. Vanaf mijn zevende jaar volleybal ik in de zaal en sindsdien is de sport niet meer weg te denken uit mijn leven. Beachvolleybal speel ik iedere zomer wel en staat bij mij echt in het teken van plezier maken. In 2020 heb ik voor het eerst meegedaan met  BVA Open en vanaf dat moment wilde ik meer van het spelletje leren. Beachvolleybal Amersfoort is voor mij een mooie plek om dat te doen en alles wat ik leer nu direct weer door te kunnen geven!

Clubs:
VV Bok & AVV Keistad