Onze trainers

Tobias Edskes

Tobias Edskes

 

Functie: (Hoofd) Seniorentrainer

Wie ben ik?
Hallo! ik ben Tobias Edskes, 24 jaar. Na al wat jaren (beach)volleybalervaring lijkt het me leuk, om mijn liefde voor de sport over te brengen. Als hoofdtrainer zorg ik ervoor, dat elk onderdeel van beachvolleybal uitgebreid behandeld wordt gedurende de trainingen. Zelf streef ik er naar om trainingen op maat te verzorgen, aangepast aan het niveau van elk individu.

Clubs:
Sovoco, Gemini-s, Landstede Volleybal, SSS & Rivo Rijssen en Coniché Topvolleybal Zwolle. Momenteel speel ik Topdivisie bij AVV Keistad.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 1e divisie niveau en Engels kampioen -18.


Niels Edskes

Niels Edskes

 

Functie: Seniorentrainer

Wie ben ik?
Hallo iedereen! Mijn naam is Niels Edskes en ik speel volleybal sinds mijn 14e. Volleybal is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Ik vind het bijzonder om deze passie te delen met andere mensen en ze helpen te genieten van het spelletje. Naast het volleybal ben ik gek op krachttraining en de bijbehorende voeding. Ik heb dit dan ook eigen gemaakt en beschik over alle benodigde informatie, om jou verder te helpen op dit gebied!

Clubs:
Sovoco, Gemini-s, SSS, Forza Hoogland en VC Zwolle.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 3e divisie niveau.


Youri Schuur

Youri Schuur

Functie: Seniorentrainer

Wie ben ik?
Hoi! Ik ben Youri Schuur, 24 jaar. Ruim vijf jaar geleden ben ik naast het zaalvolleyballen ook begonnen met beachvolleybal. Mijn doel bij BVA is om naast het technische aspect van beachvolleybal, ook een vleugje tactiek mee te geven. Zo probeer ik senioren van alle leeftijden te leren omgaan met het volleyballen op zand, want zo makkelijk is dat niet!

Clubs:
Switch Hooglanderveen en AVV Keistad.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 1e divisie niveau.


Jonas Edskes

Jonas Edskes

 

Functie:  (Hoofd) Jeugdtrainer

Wie ben ik?
Mijn naam is Jonas Edskes, 19 jaar. Ik speel al 8 jaar zaalvolleybal en 7 jaar beachvolleybal. Volleybal is uitgegroeid tot de passie van mijn leven. Ik verzorg al 6 jaar trainingen en clinics aan senioren en jeugd spelers. Tijdens mijn trainingen wil ik graag iedereen meegeven hoe leuk het spelletje is!
Volleybal wordt leuker wanneer je de juiste techniek bezit om controle over de bal te krijgen, daarom probeer ik alle tips en tricks die ik van alle toptrainers en spelers heb geleerd door te geven. Ik zal training gaan geven aan de  jeugd.

Clubs:
Gemini-S, SoVoCo, AVV Keistad en EVV Elburg

Beachvolleybal:
Actief spelend op 2e divisie niveau.


Steven Bakker

Steven Bakker

Functie: Seniorentrainer - Jeugdtrainer

Wie ben ik?
Ik ben Steven en beachvolleybal zit een beetje in mijn bloed. Al sinds 3e kruip ik rond op de zeeuwse stranden en ik word altijd blij van zand tussen mijn tenen. De intensieve sport de layed back sfeer vind ik heerlijk en die deel ik graag met je, als je bij Beachvolleybal Amersfoort komt trainen. Ik ken het spelletje inmiddels goed en ik heb ook ervaring met het voorkomen van blessures, dus vraag maar raak!

Clubs:
In de zaal: Scheldesport, SAVOK, Gepidae en Het Schoolteam in Utrecht
Beach: SAVOK Beach (Sas van Gent), TheSportBox (Utrecht), De Beachfabriek (Nijmegen), 

Beachvolleybal:
In 2018 speelde ik voor het eerst echt competitie op het zand. Dat ging goed. Van de 3e divisie stoomde ik met mijn partner door naar de 2e divisie. In dat jaar deed ik ook intense volleybal-krachttraining bij Bas Verpoorten.


Harmen Tigelaar

Harmen Tigelaar

Functie: Jeugdtrainer

Wie ben ik?
Hallo! Mijn naam is Harmen, ik ben 19 jaar en speel al sinds mijn zevende volleybal in de zaal. Sinds de oprichting van Beachvolleybal Amersfoort speel ik naast het zaalvolleybal ook beachvolleybal. Ik vind beachvolleybal een erg leuk spelletje, omdat er veel tactiek bij komt kijken. Na vier jaar zelf getraind te hebben bij BVA, lijkt het mij leuk om hetgeen wat ik geleerd heb over te brengen aan de jeugd!

Clubs:
AVV Keistad, VC Zwolle

Beachvolleybal:
Actief spelend op 2e divisie niveau


Colin meijer

Colin meijer

Functie: Jeugdtrainer 

Wie ben ik?

Clubs:

Beachvolleybal: