Onze trainers

Niels Edskes

Niels Edskes

 

Functie: (Kracht)Trainer

Wie ben ik?
Hallo iedereen! mijn naam is Niels Edskes en ik speel volleybal sinds mijn 14e. Volleybal is altijd een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Ik vind het bijzonder om deze passie te delen met andere mensen en ze helpen te genieten van het spelletje. Naast het volleybal ben ik gek op krachttraining en de bijbehorende voeding. Ik heb dit dan ook eigen gemaakt en beschik over alle benodigde informatie, om jou verder te helpen op dit gebied!

Clubs:
Sovoco, Gemini-s, SSS, Forza Hoogland en VC Zwolle.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 3e divisie niveau.


Tobias Edskes

Tobias Edskes

 

Functie: Hoofdtrainer

Wie ben ik?
Hallo! ik ben Tobias Edskes. Na al wat jaren (beach)volleybalervaring lijkt het me leuk, om mijn liefde voor de sport over te brengen. Als hoofdtrainer zorg ik ervoor, dat elk onderdeel van beachvolleybal uitgebreid behandeld wordt gedurende de trainingen. Zelf streef ik ernaar om trainingen op maat te verzorgen, aangepast aan het niveau van elk individu.

Clubs:
Sovoco, Gemini-s, Landstede Volleybal, SSS & Rivo Rijssen en Coniché Topvolleybal Zwolle. Momenteel speel ik 1e divisie bij AVV Keistad.

Beachvolleybal:
Actief spelend op 2e divisie niveau en Engels kampioen -18.


Jonas Edskes

Jonas Edskes

 

Functie: Jeugd trainer

Wie ben ik?
Mijn naam is Jonas Edskes ik speel al 6 jaar zaalvolleybal en 5 jaar beachvolleybal.
Zo is volleybal uitgegroeid tot de passie van mijn leven. Aankomend beachvolleybal seizoen geef ik voor het eerst beachvolleybal training. Ik geef nu al in de zaal 3 jaar met passie training aan de mini’s en de C. Ik hoop dat ik de kinderen kan meegeven hoe leuk het spelletje is. En daarvoor moet je wel de juiste technieken bezitten. Ik probeer dan ook alle tips en tricks die ik van alle toptrainers en spelers heb geleerd door te geven aan de jongste jeugd. Ik zal training gaan geven aan de jongeren jeugd op de dinsdag, woensdag, donderdag.

Clubs:
Gemini-S, SoVoCo en AVV Keistad. Momenteel speel ik 1e divisie bij EVV Elburg

Beachvolleybal:
Actief spelend op 3e divisie niveau.


Youri Schuur

Youri Schuur

 

Functie: Senioren trainer

Wie ben ik?
Hoi! Ik ben Youri Schuur, 21 jaar. Sinds een aantal jaar speel ik naast het zaalvolleybal ook beachvolleybal. Afgelopen jaar ben ik in contact gekomen met de ‘Edskesjes’ en dit jaar sluit ik aan om ook training te geven. In de zaal geef ik al een aantal jaren training, vandaar dat ik ook graag op het zand actief bezig ga. Mijn doel bij BVA is om naast het technische aspect van beachvolleybal, ook een vleugje tactiek mee te geven.

Clubs:
Switch Hooglanderveen en momenteel speel ik 3e divisie bij AVV Keistad

Beachvolleybal:
Actief spelend op 2e en 3e divisie niveau.