Jeugd

Bij Beachvolleybal Amesfoort bieden wij ook de mogelijkheid aan jeugdspeler om 1 tot 3 dagen te trainen, onder begeleiding van ervaren beachvolleybaltrainers. De beschikbare dagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Er wordt getraind in twee groepen. Jeugd van 12 t/m 14 jaar en jeugd van 15 t/m 17 jaar. Elke groep krijgt een specifiek trainingsprogramma voorgeschoteld gedurende het seizoen welke volledig is aangepast aan het niveau van de groep om zo zoveel mogelijk te leren in 10 weken. Dit geeft jou ook een enorme boost en voorsprong voor in de zaal!

Het beachvolleybalseizoen duurt 10 weken  (+ 1 uitloop week) en start op 13 mei. De exacte datum is afhankelijk van de trainingsdag(en).  Geef altijd twee voorkeursdagen op,  zodat wij de leukste samenstellingen kunnen realiseren voor iedereen.

Om nog meer uit jouw beachvolleybalseizoen te halen is het ook mogelijk om toernooien te spelen! Dit is erg leuk en leerzaam zo train je niet voor niets. Voor meer informatie ga naar de pagina toernooi-informatie.