BVA Open 2020, 25 & 26 Juli

BVA Open 2020

Na een succesvolle eerste editie van BVA Open introduceert Beachvolleybal Amersfoort dit jaar de tweede editie! Afgelopen jaar werd er door 15 Heren Hoog teams gestreden om de titel en werd er tot in de late uurtjes gevolleybald.

Dit jaar willen we BVA Open toegankelijk maken voor iedereen! Daarom hebben we besloten om het toernooi twee dagen te laten duren, met 4 categorieën. De Heren en Dames Midden spelen op zaterdag 25 juli vanaf 10:00 het toernooi. Rond 17:00 zullen de finales starten en achtereenvolgend de prijsuitreiking. Op zondag 26 juli spelen de Heren en Dames Hoog teams vanaf 10:00 het toernooi. Ook hier zullen de finales vanaf 17:00 starten.

Kosten bedragen €20,- per team, dit is inclusief een broodje hamburger of een drankje.

Ook rondom het toernooi is er genoeg entertainment en een bar voor eten en drinken. Tevens hebben we de voor de nodige afkoeling gezorgd, mocht hier behoefte voor zijn! Publiek is uiteraard ook welkom.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *