Beachvolleybal Amersfoort presenteert

Harmen Tigelaar als nieuwe jeugd trainer!

Wie afgelopen jaren bij de senioren heeft gebeachvolleybald zal Harmen onwaarschijnlijk al kennen. Harmen loopt dan ook al sinds het begin bij ons rond en dit wordt het 5e jaar voor Harmen als beachvolleyballer en zijn eerste jaar als beachvolleybal trainer. Harmen is geen onervaren trainer,
hij geeft al jaren training in de zaal. Momenteel is Harmen trainer van de JB2 van Avv Keistad.

Zelf speelt Harmen ook volleybal. Hij speelt al bijna sinds dat hij kan lopen volleybal, hij heeft alle jeugdteams doorlopen en ook bijna alle seniorenteams. Momenteel speelt Harmen 3e divisie bij Avv Keistad in het 2e herenteam.
Ook op het zand is Harmen actief aan het volleyballen. Hij speelt al 4 jaar beachvolleybal en speelt nu met trainer Jonas Edskes als Beach maatje op 2e divisie.

Harmen is een goede vernieuwing van ons team. Met een frisse blik op trainingen en spelers kunnen we weer extra kwaliteit bieden op onze trainingen. Steven die vorig seizoen trainingen verzorgden bij de jeugd wordt doorgeschoven naar de senioren. Hierbij waarborgen wij een goede verdeling zodat elke speler de begeleiding krijgt die nodig is.

Meld je nu aan voor het seizoen 2020 met Harmen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *