Nieuwe leden shirts

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer bijna kunnen gaan beachvolleyballen! Om er voor te zorgen dat het elk jaar weer beter wordt zijn wij ook weer deze winter erg druk bezig geweest. Ook bedrijven kunnen niet meer om Beachvolleybal Amersfoort heen, zo hebben we 2 nieuwe sponsoren die helpen met het versnellen van de groei voor beachvolleybal in Amersfoort.

Met trots presenteren we onze twee nieuwe sponsoren!

SD Sportswear wordt onze nieuwe kleding leverancier met het sportmerk Acerbis. Beachvolleybal Amersfoort kan zich hierbij aansluiten bij het rijtje van: Heracles, Landstede Hammers en IJsselmeervogels. 
SD Sportswear zal al onze leden en trainers gaan voorzien van top materialen en kleding om zo bij te dragen aan de verbetering van de trainingen.

Liebherr wordt onze shirtsponsor voor het seizoen 2020. Hiermee hebben we onze eerste multinational sponsor binnen onze stichting! Liebherr zal op de rug verschijnen van alle leden shirts.

Met al onze sponsoren streven we naar een mooie groei in de toekomst met het leveren van kwaliteit in het heden. Zonder onze sponsoren was dit nooit mogelijk geweest en wij zijn dan ook erg blij met al onze sponsoren! Wil jij ook deelnemen aan de groei en succes van BeachvolleybalAmersfoort? Word dan nu sponsor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *