Seizoenstart 2019

Vandaag; dinsdag 7 mei 2019 is het dan zover, het is weer tijd om te beachvolleyballen!

Dit jaar zullen er op de dinsdag, woensdag en donderdag trainingen zijn voor zowel jeugd als senioren. De jeugd traint van 18:00 t/m 19:30 en de senioren trainen van 19:30 tot 21:00. Het trainingsschema staat op de website, zodat jij kan zien op welke dag/dagen jij zit.

Let op! De eerste week (6,7 en 8 mei) beginnen de trainingen 30 minuten eerder. De jeugd traint dan van 17:30 t/m 19:30 en de senioren van 19:00 en 21:00. Waarom 30 minuten eerder? In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er nog veel onduidelijkheden zijn over het Beachvolleybal in algemene zin, welke regels er gelden, wat Beachvolleybal Amersfoort is en wat wij voor/met jullie doen naast het aanbieden van trainingen. In dit half uur zullen wij toelichting geven over hoe de komende 10 weken worden vorm gegeven. Let op! Deze bijeenkomst is cruciaal voor een plezierige en duidelijk Beachvolleybalseizoen. Voor de jeugd geld dat het handig is dat er een ouder bij aanwezig is!

Een aantal weken geleden hebben wij onze Beachvolleybal faciliteit een enorme boost gegeven. Zo hebben we nu een 3e veld en een mooi hek er omheen zodat de ballen niet meer overal naar toe rollen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *